Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
- Як обрати сітку рабицю для дачі?
- Slotgames: Ліцензоване казино для яскравих емоцій
- Домашние велотренажеры: как выбрать лучший тренажер для эффективных тренировок
- Побутові та адсорбційні осушувачі повітря: комфорт і здоров’я у вашій оселі
- Атмосферний ресторан у центрі Києва – Fiji Lounge Bar
- Акумуляторні батареї NexS® – надійне рішення для енергонезалежності
- Світловідповідні композити: ключ до якісної стоматології
- EVA LVIV COM: автокилимки, що поєднують стиль та практичність
- Протизламні віконні ручки: сучасне рішення для безпеки вашого дому
- Family Store: джерело духовного натхнення
- Деревянная карта Украины с подсветкой: стильный акцент для вашего интерьера
- Цифровые счетчики импульсов: как выбрать и где купить
- Бензопили Mächtz: надійність та продуктивність для будь-яких завдань
- Как выбрать чехол для iPhone 16: обзор лучших вариантов
- Дитяче взуття: Як обрати найкраще для вашої дитини