У вакуумній упаковці можна містити і вже приготовлену їжу – котлети, запіканки, каші та ін. Термін їх зберігання у цьому випадку збільшиться до двох тижнів. Термін придатності хліба, що у вакуумі, збільшується до 10 днів. Сиру – до 2-х місяців.
Умови зберігання продуктів, що швидко псуються, в холодильній камері
найменування | умови зберігання | годин/доба |
---|---|---|
Котлета натуральна з баранини та свинини, шницель у пануванні | 4±2 °С | годин |
Бефстроганів, азу, піджарка, гуляш, яловичина для гасіння, м'ясо для шашлику, спекотне особливе, м'ясне асорті (без соусів та спецій) | 4±2 °С | годин |
•Sep 27, 2019
⛔ Як зрозуміти, що котлети зіпсувалися У продукту, що зіпсувався, буде характерний неприємний запах, який особливо відчувається в міру їх розморожування. Розморожений продукт не повинен бути слизьким та липким на дотик, слизовим – за таких ознак. котлети краще не вживати.
Щоб визначити свіжість м'яса проводять реакцію з реактивом Несслера. У пробірку додають спеціальний реактив і дивляться зміну кольору. Куряче м'ясо вважається свіжим, якщо вміст пробірки набуде зеленувато-жовтого кольору.