Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
- Як вступти до університету США: 7 корисних порад
- Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?
- Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?
- Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду
- Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів
- Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань
- Створення інтернет-магазинів
- Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір
- Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса
- Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль
- Пробирки для крови: что нужно знать?
- Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли
- Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua
- Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор
- Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися