Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
- Экологичные бумажные стаканы для кофе: стильный и практичный выбор
- Улун — чайное сокровище Китая
- Ставки на спорт із GG.BET — надійний вибір для шанувальників азарту
- Как выбрать суши для большой компании?
- Бактерії для вигрібних ям – природний спосіб підтримки чистоти та ефективності системи
- Тайники прошлого: неочевидные места, где раньше хранили деньги
- Кокосова вода та її особливості
- Персоналізовані блокноти: маркетинговий інструмент, який працює
- Поликарбонатные конструкции для дома и бизнеса: практичность, надежность, комфорт
- Інновації в дизайні лайтбоксів: динамічне освітлення та інтерактивні елементи
- Фотокнига та друк фото: як перетворити спогади на витвір мистецтва
- Принада – идеальное место для вашего праздника
- Інтерактивні панелі INTBOARD: новий рівень навчання та бізнес-комунікації
- Як правильно будувати довіру в парі
- Как выбрать постельное белье? Какой материал наиболее качественный?