Categories: Цікаво

Як зробити густу шоколадну помадку

Що робити, якщо глазур занадто рідка?

Якщо глазур вийшла занадто рідкою Якщо глазур при висиханні стає ледь помітною, швидше за все ви приготували дуже рідку масу. В цьому випадку потрібно або загустити глазур, що залишилася, додавши кілька ложок цукрової пудри, або приготувати нову порцію глазурі, використовуючи більшу кількість цукрової пудри.

Як приготувати помадку для торта?

У невеликій ємності з'єднати молоко та цукор. Нагріти їх на невеликому вогні, постійно помішуючи до розчинення цукру. Додати какао, довести до кипіння і варити 1-2 хвилини. Зняти помадку з вогню, додати вершкове масло|мастило| і перемішати.

admin

Recent Posts

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

1 тиждень ago

Створення інтернет-магазинів

Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…

2 тижні ago

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 місяці ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

2 місяці ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

2 місяці ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 місяці ago