Categories: Цікаво

Яка рентабельність у громадському харчуванні?

Рентабельність ресторану може становити від 11% до 30%. 30% – у тих, хто погано вважає. Mar 28, 2018

Як розрахувати рентабельність ресторану? Дотримуйтесь цієї формули: Чиста прибуток = Загальний прибуток – Операційні витрати (інгредієнти + зарплата + оренда + інші витрати) Рентабельність = (Чиста прибуток / Загальний дохід) x 100%

Тобто, при формуванні ціни до собівартості страви додали 300% або ще три собівартості зверху. 300% – це середня націнка, Яка вважається нормою в багатьох ресторанах, але так само, як і у випадку з фудкостом, кожен ресторатор цю норму повинен обчислити для себе сам.

Середній термін окупності ресторану складає 2-2,5 роки. Щоб уникнути проблем, краще укладати договір терміном від п'яти років.

admin

Recent Posts

Ножи для агротехники от «Харвест Агро Груп»: когда каждая деталь играет роль

Современное сельское хозяйство — это высокотехнологичная отрасль, где успех зависит не только от машин, но…

2 дні ago

Рейтинг капперов: что это такое

Капперы позиционируют себя специалистами, которые прогнозируют итоги спортивных встреч. Одни утверждают, что знают, как достичь…

5 днів ago

Самокат вместо гаджета: как Globber помогает детям быть активными

Весна — отличное время, чтобы заменить экран планшета на руль самоката. Сознательные родители ищут способ…

1 тиждень ago

Идеальные коврики в машину: комфорт, защита и стиль с бесплатной доставкой

Автомобиль — это отражение вашего стиля, уюта и заботы о себе. И важную роль в…

1 тиждень ago

Утеплювачі основа енергоефективного будинку та комфортного мікроклімату

У час, коли енергозбереження стало не лише модним трендом, а життєвою необхідністю, утеплювачі посідають ключове…

2 тижні ago

Активні навушники 3M Peltor у реальних бойових умовах: комфорт, захист, комунікація

У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…

3 тижні ago