Categories: Цікаво

Яка рентабельність у громадському харчуванні?

Рентабельність ресторану може становити від 11% до 30%. 30% – у тих, хто погано вважає. Mar 28, 2018

Як розрахувати рентабельність ресторану? Дотримуйтесь цієї формули: Чиста прибуток = Загальний прибуток – Операційні витрати (інгредієнти + зарплата + оренда + інші витрати) Рентабельність = (Чиста прибуток / Загальний дохід) x 100%

Тобто, при формуванні ціни до собівартості страви додали 300% або ще три собівартості зверху. 300% – це середня націнка, Яка вважається нормою в багатьох ресторанах, але так само, як і у випадку з фудкостом, кожен ресторатор цю норму повинен обчислити для себе сам.

Середній термін окупності ресторану складає 2-2,5 роки. Щоб уникнути проблем, краще укладати договір терміном від п'яти років.

admin

Recent Posts

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 тижні ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

3 тижні ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

3 тижні ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

1 місяць ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

1 місяць ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

1 місяць ago