Вартість сиру залежить від терміну його дозрівання. Так, Пармезан 36 місяців витримки коштуватиме значно дорожче, ніж класичний 24 місяців. Однак, самий дорогий – Органічний Пармезан з гірських регіонів.
Що робити, якщо сир запліснів Якщо на сирі твердих сортів утворилася пліснява, не потрібно викидати весь шматок. Гострим ножем необхідно видалити цвіль, зрізати уражений грибом ділянку на глибину 1-2 мм, а решту продукту загорнути і зберігати за правилами. Вживати його в їжу абсолютно безпечно.
Пармезан 40 місяців – 962₽/250 грам. (Фасовка ~ 200-300 г). При покупці у фасуванні 1 кг ціна 3750₽/кг. Пармезан 48 місяців – 1050 ₽/250 грам.